BEMUTATKOZÁS

Az Iker és Társa Kft. családi vállalkozásunk, amely 1992 óta folyamatosan szolgálja ki vevőit. A piac állandó változása sok kihívás elé állított minket az elmúlt harminc év során. Hálával gondolunk ezekre a helyzetekre, hiszen sokat tanulhattunk, fejlődhettünk belőle. Cégünk 2015-ben új, kibővített telephelyre költözött, így már nem csak szállítással, hanem élelmiszer előállítással is bővült a repertoárunk. A kezdetekben lecsót, befőtteket, lekvárokat készítettünk, majd pár éve elkezdtünk aszalással is foglalkozni. Az évek során egyre inkább tökéletesítettük a technológiát, és így született meg a Mártallér.

Számunkra a Mártallér egy abszolút szerelem termék: természetes, egészséges, tápláló.
Minden egyes darabot olyan szeretettel készítünk, ahogy a saját gyermekeinknek készítjük a finomságokat.

Mit kell tudnod róla?
Különleges technikával aszaljuk a tallérokat, így roppanós, intenzív ízű nassolnivalókat kapunk. Minden tallér 100% gyümölcsből és/vagy zöldségből készül, a legtöbb diétába beilleszthető.

Elkülönített gyárrészen készülnek, így a keresztszennyeződés esélye is egészen minimális.
Emellett hozzáadott cukor, tartósítószer és egyéb adalék nélkül készítjük őket.
Glutén-, tej-, szója-, tojás- és mogyorómentes. A termékhez a déli gyümölcsök kivételével minden alapanyagot hazai termelőktől szerzünk be.

A teljes paletta jelenleg 21 különféle ízből és 6 féle válogatásból áll, így mindenki könnyedén megtalálhatja a kedvencét! Több kiszerelés közül lehet választani, külön kérésre bármilyen ízkombinációt elkészítünk.


Az üvegeket körforgásban tartjuk, így ha visszajuttatod, mi újratöltjük. Ha a termékkel, kiszereléssel kapcsolatban egyéb kérdés merül fel benned, bátran keress minket a megadott elérhetőségek egyikén!

 

 

Webáruház készítés