BLOG
Roppanósság vs. rostosság
2024.05.03 10:00
Roppanósság vs. rostosság?
Sokan kérdezitek, hogy melyik gyümölcs tallérok az igazán roppanósak.
Azok a gyümölcsök, amik természetükből eredendően inkább rostosabbak, azok kevésbé roppannak, ilyenek például a füge, a körte, a szilva, a banán.
Amik pedig igazán roppanós tallérok szoktak lenni, azok az
- alma variációk, tudjátok, a téli válogatásunk: a natúr, a fahéjas, a citromos, a narancsos és a gyömbéres alma
- eper alma
- málna alma
- sárgabarack
Egyébként a háttérben folyamatosan dolgozunk, kísérletezünk a technológián, hogy a végeredmény minél jobb legyen ;)
Miért érdemes aszalt gyümölcsöket enni?
- a termények vitamin és tápanyag értéke csupán csak minimálisan csökken
- nem igényel adalékanyagot vagy tartósítószert
- nem igényel hozzáadott cukrot
Ha nem kockáztatnál, de mégis vágysz a gyümölcs aszalvány koncentrált esszenciáira, válaszd Mártallérjaink egyikét: www.martaller.hu
- 21 féle ízből választhatsz
- jelenleg 7 féle válogatásból
AKCIÓKÉRT KATTINTS IDE: https://www.martaller.hu/shop_artspec.php?artspec=1